Over
DesignedBy

Over DesignedBy | DesignedBy

DesignedBy, say what?

Opgericht in 2007 als portfolio project tijdens mijn laatste studiejaar aan het CIBAP te Zwolle. Ik had een platform nodig voor een online website, die tevens onderdeel uitmaakte van een afstudeeropdracht.

Bedoeld als online 'sneak-preview', want mijn curriculum vitae verwijst tevens naar deze website. Een kleine greep uit mijn portfolio: van logo tot aan website maar tevens ook complete huisstijlen. Tegenwoordig wordt de site gebruikt als algemeen portfolio. Om het werk wat ik zoal voor de diverse verenigingen, vrienden en familieleden maak, te delen met de buitenwereld.

Nee, ik ben geen onderneming

Ik ben niet werkzaam als ZZP'er of onderneming, en sta ook niet ingeschreven bij de KvK. Deze website is puur bedoeld als online showcase. Alles wat momenteel nog gemaakt wordt is op vrijwilligersbasis.

Frisse look

Eerste logo werd in 2007 ontwikkeld, en heeft 10 jaar lang zijn werk goed gedaan. Maar het is tijd voor een upgrade, vandaar dat met een nieuwe website, ook een nieuw logo in het leven is geroepen.

Evolutie van DesignedBy

Gestart met flash, hardcoded in HTML/CSS en uiteindelijk overgegaan in een responsive design. De evolutie van DesignedBy!

Statistieken

2007

Geregistreerd | 1.0

2009

Versie 2.0 | Wordpress

2014

Versie 3.0 | Responsive

2018

Versie 4.0 | Restyle
TOP